logo
Main Page Sitemap

Koude kerriesaus maken

Roerbakken wordt daarom ook wel wokken genoemd.
Al onze hamburgers zijn gemaakt van 100 rundvlees en worden geserveerd op een zacht broodje.
Een wok is een halfronde holle pan (vergelijkbaar met een gehalveerde bal) die in de oosterse keuken wordt gebruikt.
Wij hebben voldoende toestellen van 4 en 6 personen ter beschikking.Zo creƫert u uw eigen 3-gangen tapasproeverij, voor slechts zelf een houten bed maken 22,50.p.Overzicht van maaltijden in het dagmenu, te verkrijgen op donderdag, vrijdag, en zaterdag.Keuze uit wit of bruin brood.Heb je graag vis, vlees, liever vegetarisch, met pasta, met rijst, kies dan voor onze Wokparty.
Maakt gebruik van cookies, graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken.
Tegen meerprijs van 1,25 ook keuze uit de volgende broodsoorten.Voor kipburgers of vegetarische burgers rekenen wij 1,00 extra.Maak je koelkast leeg, geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!U kunt kiezen uit een normale of kleine salade.Gossi Limited Edition 22,50.p.U kunt kiezen uit enkel of dubbel.Recepten, kerriesaus, meest bekeken, kooktip!Wok party, ingrediƫnten: Chinese kool Kippenblokjes tagliatelle (voorgekookt paprikareepjes runderreepjes wok mie (voorgekookt).
Wij zien dat alles klaar is om de wok te gooien: vlees en groenten fijn gesneden, dat de pasta en rijst gegaard en de sauzen zijn klaar.
Maar dan lekker vernieuwd.


Sitemap