logo
Main Page Sitemap

Vlaggetjes sinterklaas maken
vlaggetjes sinterklaas maken

Voor de kraag pruimensap maken en bewaren gebruik je de vitrage, rijg eerst een draad door de bovenkant en trek deze draad aan, zodat de bovenkant smaller wordt dan de onderkant, zet het vast met een knoopje en naai de bovenkant vast aan het hoofd.
Naar boven Knijppietjes: Wat heb je nodig: 1 A4 papier of karton, schaar, kleurpotloden of stiften, wasknijper, stevige lijm.
Maak van restjes papier, de ogen en de mond en plak deze op het hoofd.
Om dit feest nog specialer te maken is cursus website maken zwolle het leuk om je huis te voorzien van Sinterklaas decoratie.Ook deze maak je vast aan je muts en voila, je pietenmuts is klaar!Hier kun je alle aspecten van knutselen tegenkomen.Deze mail kan je dan voor alle vlaggetjes gebruiken.Beschilder de eierdoos en laat hem drogen.
De andere plakfiguren kun je overal neerzetten of plakken waar jij dat wilt.
En je Pietje is klaar om te klimmen.
Tip: voor juffen en meesters, maak van de klomp met zijn wortel een muts, wanneer Sinterklaas op bezoek komt, op de klomp wordt de naam van het kind geschreven.Klik op de afbeelding voor de vergroting.Knip van zwart karton 2 handen uit en plak die aan de armen.Klik op de afbeelding hiernaast zodat je hem op ware grote ziet.Plak de hoofden en de staf op de lichamen.Natuurlijk wil je Sint en zijn Pieten laten weten wat jij allemaal graag wilt hebben.
Afgelopen zaterdag is onze zoon Siem geboren en was gele pruimenjam maken het zover: het eindresultaat, de vlaggenslinger hangt!
Heb je zelf stof gekocht?

Knip de klomp en wortel uit.

Sitemap